Over PromaRent


Uw evenement in goede handen!

Evenementen vragen veel organisatie. Juist dan is het fijn een betrouwbare partner te hebben die u hierbij ondersteunt en u helpt de puntjes op de i te zetten. Of het nu gaat om een presentatie van een nieuw product of een beurs met vele standhouders uit uw branche, bij Proma Rent is de organisatie is vertrouwde handen.

Geluidssystemen

Proma Rent verhuurt geluidssystemen, met en zonder bediening, voor bijvoorbeeld: toneeluitvoeringen en revu’s, presentaties van producten maar ook bij een opening van een bouwplaats (eerste schop in de grond).

Catering en cateringbenodigdheden

Naast geluidssystemen kunt u bij Proma Rent ook terecht voor de verhuur van uiteenlopende cateringmaterialen zoals: glas- en servieswerk, koffietafels voor bedrijfsfeestjes, recepties, huwelijken of open dagen. Ook als u een uitvaart gedeeltelijk thuis wilt laten plaats vinden is het prettig bepaalde zaken uit handen te kunnen geven. In overleg met u kunnen wij de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen.

Sanitair en sanitaire voorzieningen

Voor festivals en evenementen beschikken wij over een breed assortiment sanitaire voorzieningen.
Het is zelfs mogelijk een (verplaatsbare) tijdelijke badkamer met douche, wastafel en toilet te huren. Een echte uitkomst tijdens de verbouwing van uw huis of badkamer. Vanaf 2011 bestaat er ook de mogelijkheid een luxe tijdelijke badkamer te huren.

Portofoons

Hoe groter het evenement, hoe belangrijker de communicatie. Daarom verhuurt Proma Rent ook portofoons die bijdragen aan de veiligheid tijdens uw evenement.

Lichtsystemen

Uiteraard wilt u aan uw evenement het juiste tintje meegeven. Voor het uitlichten van bijvoorbeeld toneelvoorstellingen, revu’s, bedrijfsfeesten en productpresentaties verhuurt Proma Rent lichtsystemen inclusief bediening.

U wilt weten wat Proma Rent voor u kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Heeft u voor uw evenement andere ideeën of wensen? Neem dan contact met ons op. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.